LEDFrame

LEDFRAME Ultra tanka svetleća reklama

Ekstremno tanak i veoma jednostavan za upotrebu novi ultra tanki LEDFrame svetleći reklamni panel od samo 23mm debljine predstavlja sam vrh kada je u pitanju reklamna industrija*. Ujednačeno i visoko sjajno osvetljenje postignuto je upotrebom LED tehnologije čiji dug životni vek (50.000h) i mala potrošnja čine sistem energetski efikasnim. Nova generacija transparentnog LED panela  umesto do sada koriscenog panela sa mrežastom strukturom omogućava homogeno osvetljenje bez negativnog uticaja na poster koji se prosijava. Zahvaljujući klik sistemu,izmena postera je brza i ne zahteva poseban alat. Stampa na backlight film osigurava da prilikom prosijavanja boje reklamne aplikacije ostaju vrlo oštre i intezivne. LEDFrame reklame proizvodimo u dve varijante kao jednostrane ili dvostrane reklame.LEDFrame standardno proizvodimo od profila anodiziranih u sivu boju,opciono ih proizvodimo i u crnom mat anodnom finisu.

Profil:Sivo eloksiran aluminijumski LEDFrame profil sa klik lajsnom 25mm širine
Osvetljenje: LED Tangecijalno A klasa kvaliteta
Poster:Backlight film
Zaštitni panel: Prozirni polikarbonatni panel
Montaža: Šrafljenjem na zid,vešanje pomoću sistema čeličnih sajli.

 

100% ECO Friendly – LED Tehnologija ne sadži živu i druge štetne materije koje zagadjuju životnu sredinu. Nizak radni napon od svega 12V čine displej potpuno bezbednim za rukovanje.  Opciono se isporučuje sa elegantnim čeličnim sajlama. LEDFrame sistem je pored kačenja na zid,idealan za postavljanje u izloge banaka,restorana,marketa,autobusa, agencija kao i za različite vidove prezentacija i promocija.

LEDFrame čelične sajle za vešanje displeja PRO serija

LEDFrame čelične sajle PRO serija

*Sve komponente (aluminijumski profile,LED,LED panel) od kojih je proizveden LEDFrame displej su vrhunskog kvaliteta , specijalno dizajnirane za tu namenu.

  • PROIZVOD VRHUNSKOG KVALITETA PROIZVEDEN U SRBIJI
  • SLIM DIZAJN
  • RAVNOMERNO OSVETLJEN
  • JEDNOSTAVNA ZAMENA POSTERA
  • PROIZVEDENO DO ALUMINIJUMA
  • BOJE REKLAMNE GRAFIKE SU OŠTRE I INTEZIVNE
  • JEDNOSTRAN/DVOSTRAN